His Hero is Demon

Making Horror A Cheesy Catchphrase Since…Just Now

NotLD FATAL DEAD CONTEST WINNER

Leave a comment

List lengkap dari para honorable-mention ama pemenang kontes kite. Ini salah satu usaha buat ngebuktiin kalo kite bisa ngasihin hal-hal yg lebih ngga berguna daripada Apple.

.

Abis kalian ngabisin waktu berharga buat ngirimin e-mail berisi jawaban bagi sebuah kontes bodoh. Ini adalah waktunye gue bertingkah kaya prick & milih sape diantara semua yg bakal dapetin jekpotnye.

Sejujurnye, gue sedikit terkejut ngeliatin semua entri yg masuk. Ngga cuman ternyata jumlahnye lebih banyak dari yg diperkirain, tapi juga soalnye dari semua sama sekali kaga ada yg nyebutin judul yg sama. Variasi judul yg masuk ke e-mail kite di HHD sedemikian beragam sampe kite mutusin buat ngabisin malem minum-minum untuk ngerayaiinnye. Well, ok, itu cuman alesan supaya kite bisa minum-minum aje sih sebenernye, tapi asli ternyata emang ada banyak judul bodoh buat dipilih & itu bikin kontes ini jadi jauh lebih susah buat dijuriin dari yg awalnye kite sangka.

Jadi gue ucapin terimakasih bagi semua yg udah ikutan berpartisipasi, tentunye -berhubung kite juga kaga punya banyak barang buat dikasihin- cuman ada satu orang pemenang.  Tapi sebelonnye, mari kite tengok dulu beberapa honorable-mention:

.

LEPRECHAUN 5: IN THE HOOD – Dikirim ama Tidar.

Franchise Leprechaun emang terkenal buat ketololannye. Orang-orang ini kaga punya masalah pergi ke level yg bahkan Chucky pun masih ngerasa dirinye terlalu classy buat sentuh. Persisnye apaan yg dilakuin Leprechaun in the hood? Hmmmm, mungkinkah nge-rap? Ngga tau kenape, naro goblin Irlandia guna ngebintangin sebuah blaxploitation kok kedengeran kaya ide yg aneh buat gue. Mungkin soalnye orang Irlandia ngga dikenal untuk…um, kulit itemnye. Toh, gue yakin kalo satu Lep-C shamrockin’ da M-I-C pake jersey Boston Celtics kedombrangan tetep masih bakal keliatan lebih mendingan daripada Justin Bieber.

.

CANNIBAL! THE MUSICAL – Dikirim ama Yegar.

Dalem satu kontes kaya gini, bisa dipastiin kalo bakalan ada judul Troma di dalemnye. Yg ini kebeneran bikinan Trey Parker ama Matt Stone, aka da South Park duo, waktu mereka masih sekolah yg nyeritain soal kisah nyata  dari Alfred Packer; semacem satu-satunye orang di Amrik yg pernah diseret ke pengadilan dengan tuntutan ngelakuin praktek kanibalisme. Ngga tau kenape, Cannibal! The Musical kedengeran catchy buat gue, &, walau tolol, itu praktis hal terpinter yg bisa keluar dari alam pikiran orang macem Trey Parker ama Matt Stone. Yaaaa, seengganye mah ini masih nge-rhyme kan?

.

JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK – Dikirim ama Prima.

Gue sumpah kaga ngerti ini maksudnye apaan. Dan gambar setan-setan di kovernye itu jelas sama sekali kaga membantu. Yg gue tau tu ini film bikinan Malaysia, ngejelasin kenape ia keliatan suspiciously mirip ama satu film buruk bikinan Indonesia.  Gue duga “Jangan Pandang Belakang Congkak” ni semacem versi mereka dari mitos “kalo lo nengok ke belakang, di situ ada setan” gitu kayanye. Lagi-lagi ditekenin kalo gue sama sekali kaga tau ini maksudnye apaan, tapi gue rasa semua setuju ini bener-bener kedengeran bodoh, apepun artinye. Lagian kayanye fair kalo misalnye Malaysia suka nge-klaim apaan yg kite bikin, maka seengganye kite boleh ngetawain apaan yg mereka bikin.

.

THE FEARLESS VAMPIRE KILLERS, OR: PARDON ME, BUT YOUR TEETH ARE IN MY NECK – Dikirim ama Idub.

Jujur sebenernye gue ngira bakalan banyak judul-judul tipe kalimat-lengkap-lebih-dari-empat-kata  begini di dalem entri. Sedikit mengejutkan ternyata para partisipannye tu jauh lebih kreatif dari yg gue sangka. Yg bagus dari judul ini, selaen faktor kebodohannye, tu soalnye ia juga punya nuansa mesum tertentu. Dan kalo udah berhubungan ama vampir, sape sih yg ngga suka nuansa mesum? Kite semua tau kalo vampir-vampir tuh semuanye hot, dari Ingrid Pitt (RIP) sampe Kate Beckinsale. Vampira sampe Chloe Mo…tunggu, tunggu…legal ngga sih tu yg terakhir? Doi kelahiran taun berape sih? 97?!! Owh, ok. Lupain semua omongan gue barusan.

.

I BOUGHT A VAMPIRE MOTORCYCLE – Dikirim ama Riarr.

Sebenernye die tuh beli motor dari seorang vampir ape beli motor yg ternyata vampir? Kalo emang yg pertama, trus ngapain vampir sampe perlu jualan motor? Kalo yg kedua, asli? Vampir berbentuk motor? Semacem Transformers-Vampire? Ape Zaborgar-Vampire? Yg manepun gue yakin bakal tetep awesome. Pertanyaan sesungguhnye adalah: kenape Twilight bisa lebih ngetop dari ini?

.

Dan pemenangnye adalah:

A NYMPHOID BARBARIAN IN DINOSAUR HELL – Dikirim ama Ringo.

Pertama, apaan sebenernye “dinosaur hell”? Kedua, apaan sebenernye “nymphoid barbarian”? Malah, apaan sebenernye yg dimaksud dengan “nymphoid”? Nympho-android? Well, “Nymphoid” sendiri tu judul film hardcore-pr0n keluaran 1972, maka buat ngasih homage padanye dengan nambahin “barbarian in dinosaur hell” gue rasa kite semua udah tau ini arahnye menuju kemane kan? Lo punya firasat kalo jagoannye cewe dengan pakaian minim bukan? Lo ngerasa para barbarian di sini semua bakalan pengen ngeroyok doi kaga? Menurut lo, mungkin ngga dinosaurusnye bakalan keliatan sedemikian rupa sampe menyerupai phallic? Hmmmm. Ok Go, lo menang! Sekarang…di mane gue bisa dapetin DVD  ini????   

.

.

Advertisements

Spit it Out

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s